Bestrijdingsmiddelen:

 

Admire.

Admire is werkzaam tegen bladluizen en witte vlieg op sierplanten en ook tegen bladluizen en wantsen op fruit .


 

 

Masai.

Masai is bestemt voor de bestrijding van spint op sierplanten en fruit ,en ook effectief tegen de larven en volwassen stadia van de spintmijt .


 

 

Decis vloeibaar.

Decis vloeibaar is werkzaam tegen een reeks van insecten. Het middel kan op siergewassen ,groenten en fruit worden toegepast ter bestrijding van zowel vretende als zuigende insecten. De werking er van is lang. Het middel is zacht voor het gewas.


 

 

Duoflor spray/Duoflor concentraat.

Duoflor concentraat en Duoflor spray zijn 100% biologisch afbreekbare middelen en werkzaam tegen een groot aantal belagers van sier , groente-en fruitgewassen. Duoflor kan zelfs tot direct voor de oogst worden toegepast.


 

 

Pyrethrum vloeibaar / Pyrethrum spray.

Pyrethrum vloeibaar bestrijdt een groot aantal insecten. Het middel bevat plantaardige pyrethinen. Deze werkzame stof wordt bereid uit een in Afrika geteelde margriet (Pyrethrum). De veiligheidtermijn voor eetbare gewassen is slecht 2 dagen. Pyrethrum spray is een gebruiksklaar middel tegen o.a. luizen, rupsen en kevers en kan ook worden toegepast op kamerplanten en op alle siergewassen ,du ook onze bomen .


 

 

Provado.

Provado Garden is bestemd voor de bestrijding van insecten op kuip ,kamer en balkonplanten. Provado Garden is een vloeibaar middel en werkt langdurig en systemisch tegen zuigende insecten.


 

 

Microsulfo spuitzwavel.

Microsulfo spuitzwavel is bestemt voor de biologische bestrijding van schimmels op sier-en fruitgewassen (o.a. meeldauw op rozen, druiven,kersen,perziken en aardbeien).


 

 

Finesse vloeibaar.

Finesse vloeibaar is werkzaam tegen verschillende schimmelinfecties op siergewassen,zoals Phytophthora in de wortels (wortelrot) ,bladvlekkenziekten,aardappelziekten en meeldauw.


 

 

Exact vloeibaar.

Exact vloeibaar is werkzaam tegen een reeks van insecten. Het middel is genezend werkzaam tegen schimmelziekten op appel en druiven, en zowel op sierplanten ,dus ook onze bomen.


 

 

Baycor schimmelmiddel.

Baycor schimmelmiddel is werkzaam tegen verschillende schimmelinfecties op sierplanten (o.a. rozen ) en fruitgewassen (o.a. appel (Malus) en peer (pyrus soorten )en kan zowel preventief als na het zichtbaar worden van de aantasting (curatief)worden ingezet.


 

 

Rosacur  spray / Rosacur concentraat.

Rosacur spray en consentraat zijn beide  werkzaam tegen o.a. ster roetdauw en meeldauw op tuinsierplanten en kamerplanten.


 

 

 

Dit zijn allemaal middelen van Bayer en gemakkelijk te verkrijgen in de Tuincentra,s.

img_bayercropscience-logo_ie

Opmerking : Sierplanten , hiermee bedoelen we uiteraard onze Bonsai bomen

 

 

Site Menu

satsuki     

 

 

 

     Site Menu  

bonsai   

 

Neem nu een abonnement!