het gebruik van rss feed door mo-yogi

 

RSS wordt vooral gebruikt bij weblogs, fora of nieuwssites om telkens op de hoogte te kunnen zijn van het laatste artikel/nieuws. Weblogs en forums worden meestal bijgehouden met speciaal ontwikkelde publicatiesoftware. Dit soort software (bijvoorbeeld Blogger, Movable Type, Pivot en Radio Userland) genereert naast de reguliere HTML-output ook vrij eenvoudig, of zelfs automatisch, een RSS-output.

RSS-bestanden worden in de regel gegenereerd door de publicatiesoftware van degene die een website onderhoudt. Deze vorm van publiceren is niet louter voorbehouden aan webloggers. Ook grote webuitgaven als De Telegraaf, De Volkskrant, Trouw, Washington Post en New York Times publiceren hun kopij behalve in HTML ook in RSS.

RSS-bestanden zijn te lezen via een speciale RSS-lezer, maar kunnen ook via speciale websites worden gelezen. RSS-lezers zijn er in vele soorten en smaken, betaald en niet betaald, onder meer voor Linux, Macintosh en Windows. Met sommige kan men louter RSS-feeds lezen, met andere kan ook geblogd worden of kan men Usenet-groepen bezoeken.

mo-yogi houd iedereen op de hoogte van aanpassingen op de website door gebruik te maken van rss feed

via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de rss feed hierna kun u direct navigeren naar de laatst aangepaste pagina's

[XMLLINK0000000001]

[XMLLINK0000000002]

[XMLLINK0000000003]

 

Site Menu

satsuki     

 

 

 

     Site Menu  

bonsai   

 

Neem nu een abonnement!